Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

9 ember megosztotta a legfélelmetesebb családi titkát

Szerző:
Szabó Anna
Szinte minden családnak vannak csontvázai a szekrényben. De csak olvasd el ennek a 9 embernek a legfélelmetesebb családi titkát és rájössz arra, hogy a tiétek talán nem is olyan szörnyű. Legalábbis inkább ez derüljön ki, semmint az ellenkezője!

A Reddit közösségi oldal 9 tagja megosztotta hihetetlen és egyúttal hátborzongató családi titkát:

Gonosz anya

"Anyám egész életemben bántalmazott, és egy nap végül nem bírtam tovább, és elmondtam egy tanárnak. Felhívták a családsegítőt, és amint anyám rájött, hogy mi történik, a rendőrségre szaladt. Elmondta nekik hogy egy órával korábban megőrültem, és megpróbáltam megölni a kishúgomat, hogy úgy nézzek ki, mint egy elmebeteg. Bilincsben vittek el az iskolából, és azonnal elvittek a megyei bíróság épületébe, ahol egy tárgyaláson szembe kellett néznem anyámmal. Úgy döntöttem, hogy nem teszek vallomást, mert tudtam, hogy ez nem segít, de végül a bíró rájött, hogy anyám a beteg és nem én.
Választhattam, hogy tizenévesen bevisznek egy pszichiátriai kórházba, vagy hazamegyek és marad a balhé. Öt nappal később a nagynéném egy másik államból jött és örökbe fogadott. A családom nem beszél róla, és anyám a mai napig azt állítja, hogy szörnyű gyermek voltam, és engem "elküldtek" a "saját érdekében", és hogy annyira boldog, hogy most már jobban vagyok."
 

rejtély misztika
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL