Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

„A fehér korong végül egy óriási piros labdaformát öltött.” - 9 hajmeresztő beszámoló az idegenekről

Szerző:
Szabó Anna
Ha azt hiszed, már nem lehet meglepni téged és elég színes sztorit hallottál már az idegenekről, akkor azért még olvasd el ezt a 9 beszámolót, mert elhiheted: érhetnek meglepetések. Ahogy a történetek főszereplőit is érték, akik között vannak nők, házaspárok, pilóták és bizony gyerekek is.

Kimondottan sci-fibe illő ez a 9 beszámoló az idegenekről: 

Amikor a halottak nem halottak

Valamikor a hatvanas években, valahol Etiópiában, egy Gabriel nevű fiú rohangált a hátsó udvarban a barátjával, majd eltűnt. Aztán hat hónap múlva előkerült.

Miután mindenki, aki azt hitte, hogy Gabriel meghalt, elmesélte, hogy jóindulatú humanoid lények vezették be egy izzó, ablak nélküli fehér szobába. Odabent gyermekrablók voltak a Föld minden részéről.

Nem sokkal később Gabriel egy szikrázó városban találta magát, amelyet természetfeletti felhőkarcolók és repülő autók vettek körül. Emberként és idegenként egyaránt megjelenő lények szinte ragyogó utcákon sétáltak. A fiút ezután az egyik elrablója egy lehetetlenül magas épületbe vitte. Amikor azt mondták neki, hogy maradnia kell egy darabig, fogalma sem volt, hogy mennyi ideig tart. Azt állította, hogy az egész csak pár óra volt.

forrás

rejtély misztika ufo idegenek
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL