REJTÉLY-MISZTIKA

A romániai boszorkányok rendesen kihasználják az internet hatalmát!

Az internet igazán mindenkinek lehetőséget biztosított arra, hogy informálódjon, tanuljon, segítséget kapjon vagy éppen segítséget nyújtson. Még az ezoterikus szolgáltatásoknak is kedvezett, közöttük az olyan elszeperált és roppant misztikus közösségnek, mint amilyenek a romániai boszorkányok!

MOGOSOAIA, Románia - “Ismételje meg utánam! Együtt lenni azzal, akit akarok. ”- szól a részlet az videóban, ahol román boszorkánycsalád videohívás útján beszél egy indiai ügyféllel, aki szerelmi varázslatért fizetett.

A konzultáció Bukaresttől 9 mérföldnyire északra fekvő egy hátsó udvarban, egy díszített istállóban egyikében zajlott, ahonnan a család online kapcsolatát ápol a világgal. Facebookon történnek a konzultációk és a rituálék is.

„Egy igazán erős boszorkány távolról is képes megoldani a problémákat.” - magyarázza a 20 éves Cassandra Buzea boszorkány.

„A varázst nem a telefon vagy a Facebook végzi. A szavakat mi mondjuk, a rituálékat mi végezzük, és elegendő, ha egymás szemébe nézünk, hogy a rituálék működjenek. "

(A román boszorkányok család online tartja a kapcsolatot Romániában, Bukarest közelében, Mogosoaiában efy indiai ügyféllel, aki egy szerelmi varázslatért fizetett.)

Az internet ereje lehetővé tette a romániai, kissé elszeparált boszorkányközösség számára, hogy fokozatosan megismertethessék ősi gyakorlataikat az interneten.
A boszorkányságot régóta népi szokásnak tekintik a kelet-európai országban, és becslések szerint 4000 boszorkány van. Sokan Európából, Ázsiából és az Egyesült Államokból származnak.

Buzea szerint a fiatalabb generáció győzte meg az idősebbeket a „szelfi” hatalmáról, és anyja gyorsan kapott a lehetőségen.

"Semmi sem változott, a mesterség ugyanaz, de most sokkal könnyebb kapcsolatba lépni más országok ügyfeleivel." - mondta Mihaela Minca, aki lányának, Buzea-nak a családi mesterséget tanította.

Szerelem, egészség, pénz

Nem fogják nyilvánosságra hozni, hogy mennyit keresnek, de azt mondták, hogy egy Tarot jóslás 50 eurónál (56,11 dollárnál) kezdődik.

Ugyanakkor sok különleges rituálét végeznek, amelyek gyakran szerelemmel, egészséggel vagy pénzzel kapcsolatosak, és ezekből pár hét alatt akár százat is elvégezhetnek.

(A román boszorkányok egy rituáléját közvetítenek a Facebookon követőik számára.)

A boszorkányok azt is elmondták, hogy a közelmúltban a politikára fordították a figyelmüket, és csatlakoztak a korrupcióellenes tüntetésekhez.

Minca elmondta, hogy online kapcsolatba lép kilenc másik boszorkánnyal és varázslóval, egész Európából és az Egyesült Államokban, és átkot tesznek a törvényhozókra, akiket a boszorkányok korruptnak tekintenek.

Online közvetítés közben a csoport tömeges rituálét hajtott végre tengerentúli társaikkal egyidejűleg "azok ellen, akik nem végeznek jó munkát, és akiknek rossz szándéka van. Elveszítik pozíciójukat és egészségügyi problémáktól szenvednek majd." - mondta Minca.

Tehát akár még te is segítséget kérhetsz a nagyhatalmú és igen népszerű romániai boszorkányoktól!

 

 

forrás: nypost.com
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL