REJTÉLY-MISZTIKA

Diana hercegnő ékszereket temetett el a palota kertjébe, hogy megfékezze „a gonosz szellemeket"

Simone Simmons, Lady Di egykori médiuma és egyben barátja mesélt azokról a tisztító szertartásokról, amelyeket Diana a kensingtoni palota kertjében végzett el, hogy megtisztítsa a gazdag szaúdi barátaiktól kapott értékes ékszereket.

Diana hercegnő a kertjében drágaköveket, értékes ékszereket rejtett el, amiket szaúdi királyi családtól kapott, hogy megfékezze a gonosz szellemeket - állítja a barátja.

A spirituális Simone Simmons szerint a néhai walesi hercegnő temette el a közel-keleti uralkodók ajándékait a Kensington-palotában.

Simone-val annyira jóban voltak, hogy akár naponta 14 órát beszéltek telefonon, aki azt mondta, hogy a tárgyakat meg kell tisztítani a „rossz energiától”.

A jelenleg 59 éves gyógyító rendszeres látogató volt Diana londoni otthonában, mielőtt a hercegnő 1997-ben autóbalesetet szenvedett.

(Diana fát ültet a Kensington-palota kertjébe, 1988-ban)

Azt mondta: „Aki ásna a környéken, nagyon meglepődne azon, hogy mit találna ott eltemetve, mivel Diana egy tisztító szertartás részeként kezdett eltemetni tárgyakat a földbe.”
"Eltemetett olyan tárgyakat, amelyekről úgy gondolta, hogy rossz vagy gonosz energiájuk van, és Diana úgy vélte, hogy a tárgyak megtisztítva jobb energiával rendelkeznek majd.”
A szertartások vélhetően a Diana által szeretett kensingtoni palota kis eldugott kertjének nyugati falán belül zajlottak.

Életének utolsó öt éve alatt a hercegnő nagyon közel került a gyógyító Simone-hoz. Ő segítette át Dianát a válása utáni években, ő támogatta a szabadság felé vezető úton.
1993-ban találkoztak a nyugat-londoni Hale Klinikán. Simone azt mondja, hogy figyelmeztette Dianát, hogy „valami történni fog vele, ami halálát okozza”, bőven azelőtt, hogy meghalt a párizsi balesetben, 36 éves korában.

Simone, aki a Diana titkos évei című könyvet írta, azt állítja, hogy rendszeresen látogatja Diana hercegnő a síron túlról.

Éppen emiatt írt levelet Vilmos herceg fiának, és könyörögött neki, hogy „mentse meg” testvérét, Harryt.

(Simone Simmons) 

A levelében ezt írta: „Diana megígértette velem, hogy figyelemmel kísérlek mind téged, mind Harryt, hogy megbizonyosodjak arról, hogy mindketten jól vagytok, és figyelmeztesselek titeket a veszélyekre.”

"Meghan elszigeteli Harryt, és végül radikális, esetleg halálos, önpusztító cselekedetekre készteti."

Diana állítólag élénken érdeklődött a tisztánlátók, az asztrológusok, a médiumok és a túlvilág iránt.

A fallal körülvett kertet, ahol rituáléit végezte, Michael kent hercegnek és feleségének, Marie-Christine-nek adták át, akik parkosítani kezdték.

forrás


 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL