Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Egy nő a babáját keresi, míg egy híresség pókerezik: 7 hátborzongató szellemtörténet San Franciscóból

Szerző:
Szabó Anna
A világ tele van szellemekkel, ám a nagy városok legendái válnak csak különösen ismerté. Az amerikai San Franciscóban a Fehér Hölgy a kisbabáját keresi, Al Jolson szelleme meg tovább pókerezik a Westin St. Francis szállodában. Ez a 7 szellemtörténet arról tanúskodik, hogy egyesek igencsak aktív életet élnek a halál után is.

Hoztunk 7 hátborzongató szellemtörténetet San Francisco városából:

Azok a nők, akik élve elégtek, kísértenek a Donaldina Cameron-házban

Donaldina Cameron 1888-ban Új-Zélandról érkezett San Franciscóba, hogy a kereszténységet terjessze az eladott vagy elvitt kínai lányok és nők részére. Eredeti misszióépülete az 1906-os földrengésben leégett, és amikor az épületet újjáépítették, Cameron ragaszkodott ahhoz, hogy titkos járatokat hozzanak létre az alagsorban, hogy elrejtsék a nőket a dühös bordélytulajdonosok elől, akik megpróbálhatják visszavenni őket.

Sajnos ismét tűz ütött ki, ezúttal a titkos járatokon belül rekedt nők életét követelve. A tragédia után az emberek furcsa jelenségeket tapasztaltak az alagsorban, például mozgó fényeket, fantomhangokat, sőt teljes jelenéseket is. Az épület tulajdonosai állítólag lezárták az alagsort, és kínai varázslat segítségével csapdába ejtették a benne lévő szellemeket. A tragédia kiegészítéséhez egy városi legenda is hozzájön, amely szerint egy tiszteletes később lezárta az alagsort, és titokban gyermekeket bántalmazott ott, akik közül néhányan ugyancsak kísértenek.

 

rejtély misztika szellem szellemek legenda
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL