Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Egy nő a babáját keresi, míg egy híresség pókerezik: 7 hátborzongató szellemtörténet San Franciscóból

Szerző:
Szabó Anna
A világ tele van szellemekkel, ám a nagy városok legendái válnak csak különösen ismerté. Az amerikai San Franciscóban a Fehér Hölgy a kisbabáját keresi, Al Jolson szelleme meg tovább pókerezik a Westin St. Francis szállodában. Ez a 7 szellemtörténet arról tanúskodik, hogy egyesek igencsak aktív életet élnek a halál után is.

Hoztunk 7 hátborzongató szellemtörténetet San Francisco városából:

Az Alcatraz szellemei

1934 és 1963 között Alcatraz az egyik legfélelmetesebb börtöne volt Amerikának. A szörnyű bánásmód és körülmények miatt a foglyok gyakran az őrök miatt haltak meg esetleg megőrültek vagy egymást ölték meg a rabok. Számos konfrontáció és szökési kísérlet is halálos kimenetelű volt, ami miatt az Alcatraz tele van szellemekkel.

Az őrök azt állították, hogy furcsa zajokat hallanak egy közüzemi folyosón, ahol évekkel korábban több fogvatartott volt. Hallani lehetett, ahogy nyögnek vagy futnak, de senkit sem láttak. Az őrök és az idegenvezetők is megjegyzik, hogy a cellák körül különös dolgokat tapasztaltak, például hideg foltokat. Alcatrazt már működése közben is kísérthették, mivel az egyik történet szerint a 14D cellába zárt rab sikoltott, hogy egy szörnyeteg van bent vele, és az őrök másnap reggel megfojtva találták.
 

rejtély misztika szellem szellemek legenda
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL