Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Egy nő a babáját keresi, míg egy híresség pókerezik: 7 hátborzongató szellemtörténet San Franciscóból

Szerző:
Szabó Anna
A világ tele van szellemekkel, ám a nagy városok legendái válnak csak különösen ismerté. Az amerikai San Franciscóban a Fehér Hölgy a kisbabáját keresi, Al Jolson szelleme meg tovább pókerezik a Westin St. Francis szállodában. Ez a 7 szellemtörténet arról tanúskodik, hogy egyesek igencsak aktív életet élnek a halál után is.

Hoztunk 7 hátborzongató szellemtörténetet San Francisco városából:

Szellemhajók jelennek meg rendszeresen Golden Gate híd közelében

A kutatók úgy vélik, hogy az erős áramlások, a veszélyes sziklák, a vakító köd és az erős szél legalább 300 hajótörést okozott az Golden Gate-híd közelében. Ezek a roncsok az 1849-es nagy viharig nyúlhatnak.

A sok hajótörés maradványait felvonultató hely ellenére csak egy vagy két szellemtörténetet ismert. Szemtanúk azt állították, hogy titokzatos, régi hajókat láttak eltűnni a ködben, vagy fantom sikolyokat hallottak a fulladozó szellemektől. A legismertebb szellemhajó-legenda magában foglalja az SS Tennessee-t, amely 1853-ban sziklának ütközött, elsüllyedt. Állítólag napjainkban is felbukkan néhány pillanatra, mielőtt teljesen eltűnik. 1942-ben a USS Kennison személyzete találkozott a szellemhajóval és megjegyezte, hogy bár a hajó neve egyértelműen feltűnt az oldalán, a fedélzeten nem volt személyzet, és a hatalmas hajó nem jelent meg a radarjukon.
 

forrás

rejtély misztika szellem szellemek legenda
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL