Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Észtveszejtő! Ennek a 8 középkori szentnek a teste nem vett tudomást a halálról

Szerző:
Szabó Anna
Elképesztő, de valódiak! A halálukat követő években, sőt évtizedekben többször is felnyitották ezeknek a szenteknek a sírját és a legtöbbnél azt tapasztalták: olyan, mintha csak aludnának. Minimális eltéréstől eltekintve a testük majdhogynem tökéletesen ép állapotban van. Ennek a 8 középkori szentnek a teste romolhatatlannak bizonyult.

Mivel a tudománynak egyelőre nem sikerült megmagyaráznia a jelenséget, vallási csodának minősül az, hogy ennek a 8 szentnek a teste jóformán teljesen Ép. Milliók látogatják őket gyógyulást és segítséget remélve.

Montepulcanói Szent Ágnes (1268-1317)

Kilenc évesen lépett be a Domonkos-rendbe, de már hatéves korától vágyott erre. Állítólag több látomása is volt és egyszer Szűz Mária és a gyermek Jézus megjelent neki. Ekkor állítólag egy aranykeresztes láncot kapott. Máskor Szűz Mária három kavicsot adott neki, hogy építse be azokat egy kolostor falába. 15 évesen kinevezték a proceni kolostor élére, amit 14 évesen segített megalapítani. A feljegyzések szerint sok beteg gyógyult meg imádságának köszönhetően. 1726-ban avatták szentté.
 

rejtély misztika
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL