Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Ettől garantáltan feláll a szőr a hátadon - 8 hajmeresztő ördögűzés

Szerző:
Szabó Anna
A horror filmek virágkorát éljük, az emberek ki vannak éhezve a borzongásra és az igaz történetekre. Most mindkettőt megkaphatod! Mutatunk 8 megtörtént esetet, igencsak hátborzongató ördögűzést, ami után még a legmakacsabb szkeptikus is meggondolja, azt, hogy talán mégiscsak létezik a Gonosz. Ugyanis az első Ördögűző című film is igaz történeten alapszik.

A hideg kirázza az embert ettől a megtörtént 8 ördögűzéstől:

Anna Ecklund

A 14 éves Anna Ecklund a tipikus démoni megszállottság jeleit produkálta. Családjával együtt hívő katolikusok voltak, de az apja és a nagynénje állítólag boszorkányságot gyakoroltak. Elvileg megátkozták a lányt, és folyamatosan mérgezőnövényekkel etették.

Anna nem bírta elviselni a szent tárgyak közelségét, szexuálisan lezüllött, megtagadta Istent és többé nem járt templomba. 1912-ben kiűzték belőle a démonokat, csakhogy az apja és a nagynénje a Sátánhoz imádkozott, hogy Anna még jobban szenvedjen, így újra megbetegedett.

1928-ban újabb démonűzést hajtottak végre egy kolostorban. Az apácák, akik gondoskodtak róla, azt mesélték, hogy a lány idegen nyelveken beszélt. Képes volt lebegni és a falakon mászni. Sokszor hányt, abnormális kinézetet vett fel és leköpte az ördögűző papokat. 23 napig tartott az űzés, míg végül a papok kijelentették, hogy Annát többé egy démon sem fogja megszállni.
 

rejtély misztérium ördögűzés horror igaz történet
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL