REJTÉLY-MISZTIKA

Ez a 6 nő szűzen adott életet a gyermekének, de egyiknek sem Mária a neve

Arról nem is beszélve, hogy nem is lettek híresek annak ellenére, hogy szűzen szültek gyereket, pedig nem egy mindennapos jelenségről van szó! Orvosi vagy éppen isteni csodák lennének? Vagy igazából csalók? Mindenesetre szörnyen érdekes ennek a 6 nőnek a története, akik állítólag szűz létükre mégis egy gyermeknek adtak életet.

Egy esetben lehet biztosan tudni, hogy orvosilag igazolt eset, a többinél megkérdőjelezendő, de ettől még nem kevésbé érdekes ennek a 6 szűz nőnek az este:

A polgárháború szüze

Az amerikai polgárháborút heves harcok jellemezték, amelyek gyakran életet megváltoztató sérülésekhez vezettek. Egy nő az anyjával és nővérével élt néhány száz méterre a harctértől. A három nő gyakran gondozta a sebesülteket. Egy az ezreddel lovagolt orvos arról számolt be, hogy látott egy fiatal férfit, akit a hölgyek háza közelében lelőttek. A golyó pályája áthaladt a katona herezacskóján, és magával vitte a heréjét is. Csakhogy a golyó valamiképp hason találta a fiatal nőt is. Néhány hónappal később a nő felgyógyult és kiderült, hogy terhes.
Nagyjából 40 héttel a sérülése után a fiatal nő fiúnak adott életet, az orvos, a család, de talán még a lány csodálkozására is. Az orvos azt állította, hogy a szülés előtt a fiatal hölgy szűzhártyáját sértetlennek találta.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL