Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Ez a világ 7 leghitelesebb beszámolója Nagylábról

Szerző:
Szabó Anna
Az 1800-as évek végétől kezdve a mai napig olvasni beszámolókat a Nagylábról. Évek óta mennek a találgatások, vajon mi lehet? Egy szörny? Egy ismeretlen majomfajta? Egy elrontott kísérlet eredménye? Bármi is legyen az, a mai napig lázban tartja az embereket.

Pontosan nem világos, mikor kezdődtek ezek a félelmetes Nagylábú észlelések, de az észak-amerikai történelem tele van beszámolókkal egy kétlábú majomemberről, amit az ország legszigeteltebb erdeiben láttak kóborolni.

Egy amerikai erdészeti szolgálat járőrének két megdöbbentő találkozása

Paul Freeman tapasztalt amerikai erdészeti szolgálati járőr volt, és lelkes kriptozoológus is. Talán ezért is szkeptikusak egyesek 1982-ből származó sokkoló Nagylábú találkozásával kapcsolatban.

Freeman jól ismerte az amerikai washingtoni állam erdőit, ahol abban az évben a tapasztalt erdész állítólag hatalmas kéz- és lábnyomokat észlelt a Kék-hegység környékén, Walla Walla közelében.

Mivel nem volt mellette kamera, inkább gipszmintákat vett a nyomatokból. Bár a nyomatok azóta sok vita tárgyát képezik, a Washingtoni Állami Egyetem szakértője, Grover Krantz szerint igaziak lehetnek. Krantz megjegyezte, hogy az öntvényekben bőr lenyomatai találhatók. Ezek az árnyalt anatómiai részletek valószínűtlenné tették az ötletet, miszerint Freeman hamisította őket.

De több mint egy évtizeddel később egy rutin séta során ugyanazon erdős vidéken 1994 -ben találkozott két nagylábúval, akik az utódaikat gondozzák. Ezúttal volt nála fényképezőgép.
A felvétel szemcsés képminősége és általános rázkódása ellenére úgy tűnik, nem hamis, de a szkeptikusoknak ez sem elegendő.
 

rejtély misztika nagyláb
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL