Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Ez a világ 7 leghitelesebb beszámolója Nagylábról

Szerző:
Szabó Anna
Az 1800-as évek végétől kezdve a mai napig olvasni beszámolókat a Nagylábról. Évek óta mennek a találgatások, vajon mi lehet? Egy szörny? Egy ismeretlen majomfajta? Egy elrontott kísérlet eredménye? Bármi is legyen az, a mai napig lázban tartja az embereket.

Pontosan nem világos, mikor kezdődtek ezek a félelmetes Nagylábú észlelések, de az észak-amerikai történelem tele van beszámolókkal egy kétlábú majomemberről, amit az ország legszigeteltebb erdeiben láttak kóborolni.

A „Skunk Ape” találkozás a hátborzongató floridai mocsárvidéken

Ahogy Észak-Amerika őslakos törzsei mindegyikének megvoltak a saját elképzelései a Nagylábúról, a modern kori észlelések sokasága országszerte azt a meggyőződést keltette, hogy különböző típusú, különböző tulajdonságokkal rendelkező nagylábúak léteznek, például a „Skunk majom”, más néven mocsári majom a Floridai folklór szerint.

A Skunk majom állítólag élvezi Florida meleg és párás éghajlatát, és Nagylábhoz hasonlóan rothadó bűzéről is ismert. A valaha rögzített legmeggyőzőbb felvételek erről a lényről 2015. január 3-án készültek.

Körülbelül délután egy órakor volt és egy tampai floridai kenutúra során a Lettuce Lake Parkban, Matthew McKamey és egy barátja hirtelen kiszúrta az úgynevezett Skunk majmot.
Először zajt és faágak susogó mozgását hallották a közelben. McKamey megragadta a telefonját, hogy lefilmezze azt, ami szerintük aligátor vagy medve lesz, de kiderült, hogy nem hasonlított egyikre sem.
 

rejtély misztika nagyláb
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL