Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Ez a világ 7 leghitelesebb beszámolója Nagylábról

Szerző:
Szabó Anna
Az 1800-as évek végétől kezdve a mai napig olvasni beszámolókat a Nagylábról. Évek óta mennek a találgatások, vajon mi lehet? Egy szörny? Egy ismeretlen majomfajta? Egy elrontott kísérlet eredménye? Bármi is legyen az, a mai napig lázban tartja az embereket.

Pontosan nem világos, mikor kezdődtek ezek a félelmetes Nagylábú észlelések, de az észak-amerikai történelem tele van beszámolókkal egy kétlábú majomemberről, amit az ország legszigeteltebb erdeiben láttak kóborolni.

Az észak-karolinai Nagylábú, amely hívőt faragott egy szkeptikusból

Az észak-karolinai Uwharrie Nemzeti Erdő melegágya lett a Nagylábú észleléseknek. Az amerikai hadsereg egykori tankparancsnoka és csaláskutató, Michael Greene számára ez sosem volt személyes szenvedély.

De mindez megváltozott, miután a 2000-es évek közepén néhány megrázó élmény után Greene azon tűnődött, vajon tényleg van-e valami odakint.

Greene egy éjszaka egyedül táborozott az 50 000 hektáros tájon, amikor valami megközelítette a sátrát. Néhány pillanat múlva meghallotta a közelben susogó levelek összetéveszthetetlen hangját, és előjött a dolog, de akkor még csak az üvöltését hallotta.

Két éjszaka múlva, miközben barátaival ugyanabban az erdőben táborozott, Greene megdöbbentő pillantást vetett a felelős lényre: a távolban egy lombos kétlábú majomszerű állatra. Greene egykori katonaként a környezetét használta a méret kiszámításához: hét és fél vagy nyolc láb magas volt.
 

rejtély misztika nagyláb
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL