Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Ez a világ 7 leghitelesebb beszámolója Nagylábról

Szerző:
Szabó Anna
Az 1800-as évek végétől kezdve a mai napig olvasni beszámolókat a Nagylábról. Évek óta mennek a találgatások, vajon mi lehet? Egy szörny? Egy ismeretlen majomfajta? Egy elrontott kísérlet eredménye? Bármi is legyen az, a mai napig lázban tartja az embereket.

Pontosan nem világos, mikor kezdődtek ezek a félelmetes Nagylábú észlelések, de az észak-amerikai történelem tele van beszámolókkal egy kétlábú majomemberről, amit az ország legszigeteltebb erdeiben láttak kóborolni.

400 kilós vadak támadása

Annak ellenére, hogy tagadhatatlan a csalások listája, amelyek feltehetően a Nagylábú észlelések többségét tartalmazzák, de van egy kakukktojás: ez a 1924-es incidens a Washington állambeli Saint Helens-hegyen. A kutatók egy csoportja azt állította, hogy találkozott egy hét láb magas majomember-csoporttal, amely majdnem megölte őket.

Fred Beck, Gabe Lefever, John Peterson, Marion Smith és Smith fia, Roy kutatók meséltek a Nagyláb találkozásukról. A férfiak azt mondták, hogy körülbelül nyolc mérföldnyire voltak a Spirit Lake-től, amikor négy ilyen „gorilla-férfi” megtámadta őket. A kétlábú lényeket „hosszú, fekete szőr borította”, és a férfiak sejtették, hogy körülbelül 400 font súlyúak.

Beck állítólag puskájával lőtt a lényekre, és egyiküket le tudta lőni egy szikláról. A csoport úgy gondolta, hogy sikeresen elűzték a vadállatokat, de hirtelen kabinjuk megremegett az alapjában, amikor a lények a falaknak csapódtak, és az egyik lyukat szakított a tetőn. A csoport hajnalban megszökött, és úgy döntött, hogy egyetlen lelket sem figyelmeztet. Ennek ellenére valaki beszélt, és a szóbeszéd nyomozást indított el.
 

forrás

rejtély misztika nagyláb
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL