Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

„Ez egy ismeretlen repülő tárgy számomra.” – 5 döbbenetes UFO-eset az elmúlt időszakból

Szerző:
Szabó Anna
Chris Impey csillagász, az Arizonai Egyetem munkatársa szerint az ufók többségének "hétköznapi" magyarázata van. Például a Föld közelében található űrben milliárdnyi objektum található, amelyek inspirálhatják a feltételezett UFO-megfigyeléseket. Pedig meg kell hagyni, roppant hitelesnek tűnik ez az 5 beszámoló!

Chris Impey ezt írta: „A legtöbb ufónak hétköznapi magyarázata van. Több mint a fele meteoroknak, tűzgolyóknak és a Vénusz bolygónak tudható be.” De természetesen mindenki döntse el maga, hisz-e az ufók létezésében vagy sem.

Az Egyesült Királyság színésznője meglelte a földönkívüli lelki társát

Abbie Bela azt állította, hogy a közelmúltban egy ötfős csoport rabolta el őt a Canary Wharf-i lakásából. Őszinte beismerése szerint elmondta, hogy azonnal kapcsolatba lépett egyik intergalaktikus látogatójával, és "lelki társának" nevezte. Bela a Daily Star-nak adott interjújában mesélt kalandjáról.

Azt mondta: „Beteg vagyok a földi emberektől. Az interneten viccelődtem, hogy azt akarom, hogy egy idegen raboljon el. Ezután minden este elkezdtem álmodni egy fehér fényről. Másnap este a nyitott ablakom mellett ültem. Amikor aludtam, egy repülő csészealj jelent meg kint.”

Nagyon várja azonban a közeljövőben földönkívüli lelki társának újabb látogatását.

forrás

ufo rejtély misztika idegenek
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL