Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Ezek várnak még ránk 2020-ban Baba Vanga szerint: Világvége, merénylet Putyin ellen, cunamik

Szerző:
Szabó Anna
Baba Vangát sokan a "balkáni Nostradamus" néven ismerik, ugyanis maga is képes volt olvasni a jövőben. Persze mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy hisz-e a jóslataiban. Emellett Baba Vanga úgy hitte, hogy képes a halottakkal kommunikálni. Már csak néhány hónap maradt az évből és ha minden igaz, van még néhány jelentős esemény, ami vár ránk 2020-ban.

Baba Vanga a bolgár misztikus nem kis hírnevet szerzett 2000-ben a Kurszk orosz tengeralattjáró elsüllyedése után. Baba Vanga hívei azt is állítják, hogy megjósolta a szeptember 11-i Világkereskedelmi Központ elleni támadást, a Brexitet, a 2004-es katasztrofális thaiföldi szökőárt és Barack Obama elnök 2008. évi megválasztását.

Tehát mit mondott Baba Vanga az 1996-os halála előtti 2020-as évről?

Az alábbiakban Baba Vanga legfélelmetesebb jóslatai találhatók.
 

Cunamik

Baba Vanga jövendölései alapján egy hatalmas szökőár érheti el Ázsiát a 16 évvel a 2004-es szökőár tragédia után. A 2004-es kataklizma több mint 220 000 embert ölt meg Délkelet-Ázsiában.

Emellett 2020-ban sok földrengés lesz. Ha a vak misztikus jövőre bebizonyosodik, Pakisztán, Japán, Kína, Indonézia egyes részein újabb katasztrofális hullám fog végigsöpörni. Különösen Japánban és Indiában lesz nagy rengés.
 

rejtély misztika baba vanga
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL