REJTÉLY-MISZTIKA

Ezt a 6 embert démonok szállták meg és a történtek után nyíltan beszéltek a tapasztalataikról

A démoni megszállással kapcsolatos történeteket sokszor nehéz lehet elhinni, mert ha nem is szándékosan, de akaratlanul is becsaphatják egymást és magukat az emberek. De van valami ebben a 6 történetben, ami miatt fontolóra kell venni azt: csakugyan igaz történetek és valóban megszállták ezeket az embereket.

A Reddit közösség néhány tagja beszámolt arról, milyen érzés volt, milyen élményekben volt része, mikor démoni megszállás alatt állt:

Varázslatot végeztek egy temetőben, amikor egy démon megszállta

Halloweenkor egy temetőben történt az eset. Egy wicca védőkört vetett ki a Redditor felhasználó (chiefoftheworld) és úgy véli, hogy megszállta egy démon. Miután meghúzta a varázskört, párja egy fekete tükörre esett, összetörte és azutén valami igazán kísérteties dolog történt. Miközben megpróbálta bezárni a kört, valami megszállta őket, és majdnem átvette a testüket.
"A legjobban úgy lehetne leírni, mintha valami betolakodna. Kényelmetlen, és szinte olyan, mintha megpróbálna kitaszítani az helyedből, hogy helyet teremtsen magának. Szó szerint két különböző embernek éreztem magam, és a betolakodó megpróbálta megszerezni az irányítást. "

Néhány perces üvöltés után az entitás elhagyta őket, és szabadok voltak. Sikeresen bezárták a kört.

 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL