Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Ezt az 5 rendőrségi esetet valódi médiumok oldották meg

Szerző:
Szabó Anna
Több alkalommal is bebizonyosodott: a valódi tisztánlátók, médiumok képesek megoldani a rejtélyeket. Ugyan sok szélhámos létezik, de a cikkben szereplő személyek tényleg felvették a kapcsolatot az elhunyttal, illetve sikerül annyira ráfókuszálniuk, hogy megérezzék, hol van az eltűnt, meggyilkolt személy és mi történt vele.

A következő 5 esetet valódi médiumok oldották meg:

A médium oldotta meg a négyszeres gyilkosságot

1979-ben New York központjában egy négyszeres gyilkosság rázta meg a helyi óvodát. Az áldozatok: az óvoda tulajdonosa, egy Érmebolt alkalmazottja, és két járókelő.
Átfogó, sehova sem vezető nyomozás után Hasenauer seriff felhívta Phil Jordan (a képen) médiumot, hogy segítséget kérjen az ügyben. Jordan állítólag képes volt leírni a gyilkosságokat az elkövetők szempontjából. A nyomozókat az óvodán kívülre vezette, ahol a gyilkosok által elejtett ellopott érméket fedezték fel - ezt a területet a rendőrség korábban átkutatta, de nem találtak semmit.

Jordan azt is elmondta, hogy a menekülésre szolgált autó egy „kis jármű, egyedi kivitelben”, ami talán olyan lehetett, mint egy Rolls Royce.

Amikor a nyomozók Floridában nyomára bukkantak az egyik gyanúsítottnak, a gyanúsított egy Volkswagent vezetett. A hatóságok megerősítették, hogy a gyanúsított megváltoztatta az autót, ami korábban Rolls Royce volt. A nyomozóknak megtalálták a kocsiban az ellopott érmék egy részét.

Ezt a gyanúsítottat és két másik férfit bíróság elé állították a gyilkosságok miatt. Mindegyiket bűnösnek találták.
 

rejtély médium látnok misztika
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL