Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Ezt az 5 rendőrségi esetet valódi médiumok oldották meg

Szerző:
Szabó Anna
Több alkalommal is bebizonyosodott: a valódi tisztánlátók, médiumok képesek megoldani a rejtélyeket. Ugyan sok szélhámos létezik, de a cikkben szereplő személyek tényleg felvették a kapcsolatot az elhunyttal, illetve sikerül annyira ráfókuszálniuk, hogy megérezzék, hol van az eltűnt, meggyilkolt személy és mi történt vele.

A következő 5 esetet valódi médiumok oldották meg:

Phil Jordan pszichikus segített megoldani egy tizenéves pár megölését

A két középiskolás, Cynthia Rediger és John Futch (képen) 1978 januárjában eltűnt. A Palm Beach megyei rendőrség segítséget kért Phil Jordantúll, miután John Futch autóját megtalálták egy csatornában egy kirándulóhely mellett.

A helyszínen Jordan állítólag azt mondta a nyomozóknak, hogy „őket (a párt) két férfi kereste meg. Az egyiknél sörétes volt, a másiknál pedig puska. Biztos vagyok benne, hogy meghaltak. A halál oka a fejet ért sebek. "

Jordan látott még egy lepusztult, fehér házat is. „Már megnéztünk egy régi fehér házat" - mondta Rendell nyomozó a Palm Beach megyei seriff. De ennek hallatára visszament, a ház üres volt, de héjhüvelyeket találtak egy 22-es puskához.

A nyomozás két hónap múlva megoldódott, amikor egy kerékpáros állítólag Rediger és Futch holttestét megtalálta a kirándulóhelyszíntől keletre fekvő vidéki területen. A halál oka mindkét tinédzser esetén a fejbe lövés volt. A John koponyájából kihúzott golyótöredék állítólag egy 22-es puskából származott.

Rendell nyomozó ismét felvette a kapcsolatot Phil Jordannel, megkérve őt, hogy próbálja leírni a két gyanúsítottat. Jordan megpróbálta lerajzolni őket. Mindkettő "latin vagy mexikói". Végül Jordan elmondta a Rendellnek, hogy egy kutya fontos lesz az eset szempontjából.

Újabb bűncselekmény rázta meg a környéket: a hírek szerint egy fiatal nőt elraboltak és szexuálisan bántalmaztak. Sessa, a Palm Beach megyei nyomozó egy Adam Herrera nevű férfit azonosított a tetteséként.

Egy névtelen személy bejelentette, hogy tudja, ki ölhette meg a középiskolásokat, mert eladta neki a kutyáját. Azt mondta, hogy a Palm Beach megyei börtönben van. Éppen szexuális bántalmazás miatt.

Rendell nyomozó összehasonlította Herrara fényképét Phil Jordan vázlatával és egyezett.

Herrerát és egy bűntársát bűnösnek találták Rediger és Futch meggyilkolásában, Herrera végül kétszeres életfogytiglani büntetést kapott.

 

rejtély médium látnok misztika
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL