Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Ezt az 5 rendőrségi esetet valódi médiumok oldották meg

Szerző:
Szabó Anna
Több alkalommal is bebizonyosodott: a valódi tisztánlátók, médiumok képesek megoldani a rejtélyeket. Ugyan sok szélhámos létezik, de a cikkben szereplő személyek tényleg felvették a kapcsolatot az elhunyttal, illetve sikerül annyira ráfókuszálniuk, hogy megérezzék, hol van az eltűnt, meggyilkolt személy és mi történt vele.

A következő 5 esetet valódi médiumok oldották meg:

A meggyilkolt nő szelleme adta a tippet

Jacquie Poole (képen) holttestét 1983 februárjában találták meg nyugat-londoni lakásában. Szexuálisan bántalmazták és zsinórral megfojtották.

Jacquie holttestének megtalálását követő este Christine Holohan helyi látnok állította, hogy a meggyilkolt nő szelleme megjelent előtte, mint Jacquie Hunt. Jacquie nemrégiben elvált, Hunt volt a leánykori neve.

Tony Batters rendőrt küldték el, hogy beszéljen Holohannal, aki részletes információkat adott neki Jacquie életéről. Emellett állítólag leírta Jacquie gyilkosának megjelenését, beleértve a tetoválásait is, és az "automatikus írás" eljárás révén felfedte a gyilkos nevét is: "Pokie".

„Pokie” -ről kiderült, hogy Jacquie barátjának barátja, egy Anthony Ruark nevű férfi, aki a bűncselekmény gyanúsítottja. Fizikai megjelenése is állítólag egyezett Holohan leírásával.
Csak 18 évvel később, a Jackie körmei alól vett DNS minták segítségével kaptál Ruark-ot.

Az addigra már nyugdíjas rendőr, Tony 130 konkrét pontot sorolt fel, amelyeket Christine (Holohan) állítólag Jacquie szellemétől kapott. Elképesztő: 120 tény egyezett a tárgyalás során előállított információkkal. 

Az esküdtszék Ruark-ot bűnösnek találta és életfogytiglani börtönre ítélte.

forrás

 

rejtély médium látnok misztika
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL