Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

„Hiszem, hogy ez a valami egy másik bolygóról való. ” - 4 bizarr történet a Nemzeti UFO Jelentési Központtól

Szerző:
Szabó Anna
1974-ben alapították az Országos UFO Jelentési Központot az Egyesült Államokban, amely az UFO észleléseket és az idegen kapcsolatokat vizsgálja. Több ezer ilyen történet van az online archívumban, az ufóktól kezdve minden más megmagyarázhatatlan jelenségig. A szervezet nem kérdőjelezi meg a jelentések valódiságát, de nem is igazolja vagy elemzi őket.

Hoztunk 4 döbbenetes UFO-beszámolót az Országos UFO Jelentési Központtól, (angolul: National UFO Reporting Center (röviden: NUFORC):

A phoenix-i fények

1997 márciusában Arizona volt a házigazdája annak, amit az NUFORC „talán legdrámaibb UFO -észlelésnek” nevezett. Több tucat ember hívta a forródrótot az állam minden tájáról, hogy jelentést tegyen arról, hogy látott egy fehér vagy piros lámpacsoportot V alakzatban repülni az égen. Egy repülési tapasztalattal rendelkező férfi becslése szerint a lámpák körülbelül 1000 méterre voltak a talajtól. Amikor ugyanez a megfigyelő felhívta a Luke Légibázist az eseményről, az üzemeltető közölte vele, hogy sok más tanútól is kaptak hívást. De a NUFORC szerint a bázis később azt állította, hogy senki sem hívta fel őket ezzel kapcsolatban.

Miután ezek a „phoenixi-fények” néhány hónappal később felkeltették az országos média figyelmét, a hadsereg végül magyarázatot kínált: A fények a Marylandi Légi Nemzeti Gárda hadművelet részét képezték. De vannak, akiket nem győznek meg.
 

rejtély misztika ufo idegenek
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL