Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

„Hiszem, hogy ez a valami egy másik bolygóról való. ” - 4 bizarr történet a Nemzeti UFO Jelentési Központtól

Szerző:
Szabó Anna
1974-ben alapították az Országos UFO Jelentési Központot az Egyesült Államokban, amely az UFO észleléseket és az idegen kapcsolatokat vizsgálja. Több ezer ilyen történet van az online archívumban, az ufóktól kezdve minden más megmagyarázhatatlan jelenségig. A szervezet nem kérdőjelezi meg a jelentések valódiságát, de nem is igazolja vagy elemzi őket.

Hoztunk 4 döbbenetes UFO-beszámolót az Országos UFO Jelentési Központtól, (angolul: National UFO Reporting Center (röviden: NUFORC):

Az ellopott szarvas

Három erdész palántát ültetett Washington hegyeiben, amikor egy ingatag korong alakú repülőgép jelent meg, és a szarvascsorda felé sodródott. Szinte az összes állat együtt menekült. Az UFO egy magányos jávorszarvas fölé helyezkedett, és olyan volt, mintha valamit sugározna felé. Az UFO jobban ingott, látszólag küzdött zsákmányának súlyával, és végül olyan magasra emelkedett, hogy a szemtanúk már nem láthatták. Feltételezték, hogy a jávorszarvas valahogy a repülőgép belsejébe került.

Amikor Peter Davenport, a NUFORC igazgatója Washingtonba utazott, hogy vizsgálatot folytasson, egy vemhes jávorszarvas tetemét mutatták neki, amelyet az UFO-észleléstől alig néhány mérföldre találtak holtan. Arról, hogy ugyanaz a sajnálatos lény volt -e, akit az UFO állítólag megcélozott, nem lehet tudni.
 

rejtély misztika ufo idegenek
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL