Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

„Hiszem, hogy ez a valami egy másik bolygóról való. ” - 4 bizarr történet a Nemzeti UFO Jelentési Központtól

Szerző:
Szabó Anna
1974-ben alapították az Országos UFO Jelentési Központot az Egyesült Államokban, amely az UFO észleléseket és az idegen kapcsolatokat vizsgálja. Több ezer ilyen történet van az online archívumban, az ufóktól kezdve minden más megmagyarázhatatlan jelenségig. A szervezet nem kérdőjelezi meg a jelentések valódiságát, de nem is igazolja vagy elemzi őket.

Hoztunk 4 döbbenetes UFO-beszámolót az Országos UFO Jelentési Központtól, (angolul: National UFO Reporting Center (röviden: NUFORC):

Az illinoisi UFO

Nem sokkal hajnali 4 óra után, 2000. január egyik reggelén, Ed Barton, az Illinois állambeli libanoni rendőr értesítést küldött egy furcsa UFO -észlelésről. Két rendkívüli fényt látott, amelyek mintha egy még ragyogóbb fénybe olvadtak volna össze. Az objektum irányába rohant, amíg majdnem a feje fölé ért, és a magasságát 1000 és 1500 láb közé tette. Háromszög alakú volt, minden sarka világított. Az objektum hirtelen olyan gyorsan lőtt ki az égbe, hogy Barton arra a következtetésre jutott, hogy azt nem emberek alkották meg.

Más illinois-i lakosok is szemtanúi voltak. Egy Craig Stevens nevű millstadti rendőr és Melvern Noll felvidéki lakos is látta, aki egy házhoz hasonlította: „Nagy ablakai voltak, körülbelül két és fél láb szélesek és öt-hat láb magasak.” -mondta 2010-ben. - Még mindig hiszem, hogy ez a valami egy másik bolygóról való. ”

Bár a közeli Scott Légierő Bázis szóvivője állítólag azt állította, hogy a bázis radarját akkor lekapcsolták, és senki sem látta az UFO-t, más jelentések szerint a kormány igenis érintett. A NUFORC egy jelentést kapott egy "nagyon megbízható forrástól", aki szerint a légierő gépeit "valószínűleg" összekuszálták ", hogy megnézzék az objektumot", és többen még azt is elmondták a NUFORC -nak, hogy a szövetségi kormány alkalmazottai felkeresték a rendőrséget és az állampolgári tanúkat, hogy megkérjék őket: „korlátozzák a sajtónak tett nyilatkozataikat”.

forrás

rejtély misztika ufo idegenek
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL