Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

II. Erzsébet meghal és kitör a III. világháború - A Nostradamus jóslatai 2020-ra

Szerző:
Szabó Anna
Ahogy az lenni szokott, megint semmi jóval nem kecsegtet a híres, francia asztrológus és orvos, akinek bizony volt már beteljesült jóslata, már ha hiszel abban, hogy valóban sikerült megjósolnia a jövőt. Egyesek nagyon is hisznek a jóslataiban, mások szerint nem többek puszta esti meséknél. Lehet, jobb is lenne, ha a következő esetekben is így lenne.

A gazdasági válságok, a tőzsdei összeomlás, földrajzi és éghajlati változások, hurrikánok, árvizek, földrengések és vulkáni kitörések. Nostradamus úgy vélte, hogy 2020-ban új korszak kezdődik, mind a naptár szempontjából, mind reálisan. Szerinte mindez azért történik, hogy 2020-ban megtisztuljon és visszaálljon a régi egyensúly. Plusz a Közel-Keleten növekszik a valláson alapuló szélsőségesség jelenléte. Közben az európaiak és az amerikaiak szembesülnek a bevándorlók kérdésével, és a terrorista támadások egyre sűrűbbek lesz. Remek kilátások!

Rendesen aggodalmat kelthet az emberben Nostradamus hátborzongató jóslatai 2020-ra:

 

Új pápa lesz

Asztrológusunk szerint meghal Ferenc pápa és a Vatikán új vezetőt választ. A prófécia arra is kitér, hogy az új pápa 2029-ig vezeti majd az egyházat. Ferenc pápa utódja egy „fiatalember” lesz, aki 2020-ban „magas rangot fog elérni”. A jóslat szerint Ferenc pápa lesz az utolsó igazi pápa, utódja pedig olyan személy lesz, aki a pápaság és Róma eltűnéséhez vezet, és valójában az utolsó szuverén pápa lesz.
 

nostradamus rejtély történelem misztika jóslat
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL