Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Két repülőgép ugyanazt az élénkzöld repülő tárgyat látta - 5 modern UFO-megfigyelés

Szerző:
Szabó Anna
A roswelli incidens óta folyamatosan hallani ufókról szóló beszámolókat. Néha sűrűbben, máskor ritkásabban, de a beszámolók nem szűnnek meg. Napjainkban is akadnak izgalmas és megmagyarázhatatlan UFO-incidensek, mint amilyen ez az 5 eset. A legmegdöbbentőbb még mindig az, amikor kimondottan hiteles forrásból származnak a beszámolók.

Persze kétséges, hogy ezekben a beszámolókban csakugyan ufókról van szó, de attól még nem kevésbé izgalmasak:

A „fekete háromszög” UFO

A feltételezett idegen űrhajó az elmúlt öt évben jelent meg a Nap közelében, legalábbis a hírhedt ufóvadász Scott C Waring szerint. Waring vezeti az UFO Sightings Daily blogot, ahol kétes és nem ellenőrzött videókat és képeket oszt meg, amelyekről azt állítja, hogy földönkívüli jelenségek. A „fekete háromszög” UFO -ról készített legújabb bemutatója szerinte nagy összeesküvésre világít rá, hogy titokban tartsa a nyilvánosság előtt az idegen élet bizonyítékait.

Waring úr néhány éve nyomon követi a Napot a Helioviewer weboldalán keresztül, és olyan képeket szed elő, amelyeken apró, fekete foltok vannak, amelyek ufók lehetnek.

Az első megfigyelés után: "Azóta... figyeltem, rákérdeztem a világ csillagászati szervezeteinek küldött e -mailjeiben, de még egyszer sem kaptam választ."

forrás

ufo rejtély misztika idegenek
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL