Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Két repülőgép ugyanazt az élénkzöld repülő tárgyat látta - 5 modern UFO-megfigyelés

Szerző:
Szabó Anna
A roswelli incidens óta folyamatosan hallani ufókról szóló beszámolókat. Néha sűrűbben, máskor ritkásabban, de a beszámolók nem szűnnek meg. Napjainkban is akadnak izgalmas és megmagyarázhatatlan UFO-incidensek, mint amilyen ez az 5 eset. A legmegdöbbentőbb még mindig az, amikor kimondottan hiteles forrásból származnak a beszámolók.

Persze kétséges, hogy ezekben a beszámolókban csakugyan ufókról van szó, de attól még nem kevésbé izgalmasak:

Ugyanaz a tanú látta az ufót

Két érdekes találkozás történt 2019 júniusában és 2019 novemberében - ugyanazzal a szemtanúval mindkét incidensnél hasonló UFO -t vagy fényt látva.

A novemberi észlelés november 15 -én hajnali 4 óra körül történt Ohioban, amikor a tanú elmondta, hogy látott egy tárgyat az égen Canal Winchesterben. Úgy tűnt neki, mint "fehér fény és ovális alakú ... kelet felé tartott" - olvasható a beszámolóban. A tanú elmondta, hogy kevesebb, mint öt másodpercig volt látható, mielőtt eltűnt.

2019. június 13 -án ugyanaz a tanú elmondta, hogy látott egy hasonló, ovális alakú és fehér tárgyat a 674 -es és 22 -es út kereszteződése közelében. A tanú kijelentette, hogy látta, amint az objektum majdnem leszáll, de egyáltalán nem bocsátott ki zajt az úton. A megfigyelés hajnali 3 óra körül történt.
 

forrás

ufo rejtély misztika idegenek
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL