Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Lencsevégre kapták a nyugtalan egyiptomi pap szellemét – Ez a 6 kísértet még nem lelte meg a békét

Szerző:
Szabó Anna
Paranormális nyomozók egy múzeumban forgattak, amikor kiszúrták az egyiptomi pap szellemét. A jelek szerint nem sikerült békét lelnie, persze csak ha valóban szellem. Egyik esetben sem lehet teljes mértékig bizonyítani, bár a beszámolók és a felvételek elég hitelesek tűnnek.

Vajon bizonyítéknak tekinthetjük ezt a 6 fotót a szellemek létezésére?

Egy szellemvadász házaspár egy ókori egyiptomi papot filmezett le

Egy múzeumban kísérthet az ókori egyiptomi pap szelleme, legalábbis erről tanúskodhat a csuklyás árnyékfigura. A figurát a Leedsi Városi Múzeumban videózták le, amely a több mint 3000 éve meghalt ókori egyiptomi Nesyamun pap sírját őrzi.

A felvételen Sean Reynolds és Rebecca Palmer kísértetvadász házaspár látható, amint a múzeumban nyomoznak paranormális tevékenységek után.

Sean úgy véli, hogy a szellem, az ókori egyiptomi pap volt, Nesyamun. "Jane, a kamerás hölgyünk látta az árnyékot. Mi először nem, így csak bíznunk kellett benne, hogy ott lesz. Amikor a videó szerkesztéséről volt szó, imádkoztunk, hogy nem csak ő látta. Nagyszerű volt látni, hogy valóban megkaptuk, amit szerettünk volna.

Az árnyék teteje hegyes csuklya alakú volt, és egyenesen a jobb oldali sírba sétált. Az egy Nesyamun nevű pap sírja. Határozottan úgy gondolom, hogy a szelleme lehet.”

forrás 

rejtély misztika szellem kísértet
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL