Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Lencsevégre kapták a nyugtalan egyiptomi pap szellemét – Ez a 6 kísértet még nem lelte meg a békét

Szerző:
Szabó Anna
Paranormális nyomozók egy múzeumban forgattak, amikor kiszúrták az egyiptomi pap szellemét. A jelek szerint nem sikerült békét lelnie, persze csak ha valóban szellem. Egyik esetben sem lehet teljes mértékig bizonyítani, bár a beszámolók és a felvételek elég hitelesek tűnnek.

Vajon bizonyítéknak tekinthetjük ezt a 6 fotót a szellemek létezésére?

Egy szellem kísérti az anyát

Szellemvadászok segítségét kérte egy anya, aki azt állítja, hogy elkapott egy félelmetes szellemet, aki mellette állt. A 44 éves Lou Johnson elmondása szerint éppen a konyhapadlót törölte fel East Ridingben, amikor azt hitte, a fia megkérdezi tőle: "Mit csinálsz?".

Azt mondta várnia kell kicsit, hogy bemehessen a konyhába, de megfordult, és látta, hogy egy alak elhagyja a szobát – bár soha nem látta, ki az.

Lou felfedett egy sor szöveges üzenetet, amelyekből kiderül, hogy 23 éves fia az emeletről üzent neki, hogy megkérdezze, kivel beszél.

A fia határozottan állítja, hogy egész idő alatt az emeleten volt, ezért Lou megosztott egy képet, amelyet korábban készített, hátha a paranormális jelenségek szakértői megmagyarázzák a kísérteties eseményeket.

A képen Lou este 10-kor készülődik, miközben egy ragyogó karcsú alak jelenik meg mellette, akiről a barátai azt mondják, hogy egy szellem lehet.

Lou így nyilatkozott: "Néhányan, akik látták a képet, automatikusan azt hiszik, hogy ez egy tükör van a hátam mögött, de nincs mögöttem tükör. Még csak nincs is ekkora tükröm.”

forrás

rejtély misztika szellem kísértet
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL