Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

„Nagyon furcsa, de csodálatos volt a szex.” - 6 szellemtörténet, amire az egész internet felkapta a fejét

Szerző:
Szabó Anna
A szellemvadász egy féltékeny férfi kísérteties alakjára bukkant, aki meggyilkolta egy fiatal szeretőjét, miután az kidobta. Egy apának pedig sikerült megörökítenie egy öreg hölgy szellemét, aki előtte lakott a házban. Az egész internetet felrázta egy a 6 észbontó szellemekkel kapcsolatos beszámoló.

Bőven van mit csámcsogni ezen a 6 szellemtörténeten:

A szellemvadász egy „féltékeny férfi kísérteties alakjára bukkant, aki meggyilkolta egy fiatal szeretőjét, miután az kidobta”

Egy szellemvadász szilárdan hiszi, hogy megörökítette egy gyilkos kísérteties alakját, akit azért végeztek ki, mert könyörtelenül megölte volt barátnőjét.

Úgy tűnik, hogy a kísérteties videó egy alakot mutat közvetlenül a cornwalli Bodmin börtönben készült felvételen, ahol korábban hírhedt bűnözőket végeztek ki.

Tony Ferguson azt állítja, hogy a titokzatos szellem William Hampton, egy féltékeny gyilkos, aki megölte fiatalabb szeretőjét, miután az kidobta őt.
Hampton volt az utolsó ember, akit 1909-ben felakasztottak a börtönben.

A szellemvadász, Tony (32) feleségével, Bevvel (50) nyomozott a börtönben, amikor letették a kamerát, és otthagyták, hogy további felvételeket készítsenek.

forrás

rejtély misztika szellem szellemek
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL