Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Nők, akik állítólag szexuális kapcsolatot létesítettek idegenekkel, és hibrid babákat szültek – 7 döbbenetes UFO-beszámoló

Szerző:
Szabó Anna
Egy nő elrabolt egy nyolc éves lányt, és azt állította, hogy így megmenti őt az idegenektől. Egy hátborzongató képeken pedig látható, amint egy katonai repülőgép üldöz egy UFO-t. Egészen másképp gondolsz majd az idegenekre azután, hogy elolvastad ez a 7 ufóval kapcsolatos beszámolót.

A te szemeid is kikerekednek majd ettől a 7 UFO-beszámolótól:

Bizarr csészealj alakú UFO-t örökítettek meg

A titokzatos objektumot a felvételen "fénylő eszközként" írják le, amelyet egy férfi állítása szerint a Florida feletti égbolton észlelt.

A klipben a filmkészítő, Jeff Gerard azt mondja: "Ez a dolog zöld", mielőtt a kamera remegni kezd, és hozzáteszi: ,”Ez a dolog gyors."

Másodperceken belül a bizarr UFO eltűnt, és az ég ismét teljesen fekete.

A felvételt végül feltette a YouTube-ra a Secure Team, az ufókat kutató blog.

Tyler, a Secure Team munkatársa elemezte a felvételt, és azt állítja, hogy a tárgy hirtelen nagyon nagy sebességgel a kamera bal oldalán jelenik meg.

Hozzátette: "Egyes alakzatok a kamera remegésének köszönhetőek, de úgy tűnik, hogy alapvetően harang vagy csészealj alakú.”

Elutasította azt az elméletet, hogy az objektum egy helikopter repülőgép lehet, mivel a felvétel első részében az UFO mozdulatlan volt, majd összehasonlította azzal, hogy milyen gyorsan mogzott néhány másodperccel később.

forrás

ufo misztika rejtély
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL