Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

„Nyilvánvaló, hogy valami történik, amit nem tudunk kezelni.” – Ezek az UFO-észlelések lehetnek a bizonyítékok

Szerző:
Szabó Anna
Az Egyesült Államok kész napvilágra hozni az eddig titokban tartott jelentéseket. Némelyik esetet több szemtanú is látta. Egy biztos: nem tudnak magyarázatokkal szolgálni. Nem jelentenek ki semmit, de nem is cáfolnak.

Mindenki maga döntse el, szüksége van-e bizonyítékokra ahhoz, hogy higgyen az idegenek létezésében vagy sem.

20 évnyi jelentéseket adtak ki

Júniusban kongresszus több tagjának zárt ajtók mögött eligazítást tartottak a Pentagon által összeállított várható jelentésről. A jelentést, amely megosztja a több mint 20 éve elfogott ufó-megfigyelések részleteit, a tervek szerint június 25-e előtt kell közzétenni.

Tim Burchett republikánus kongresszusi képviselő a tájékoztató előtt egy nappal a TMZ-nek elmondta: „Nyilvánvaló, hogy valami történik, amit nem tudunk kezelni.”
A múlt héten Luis Elizondo, az Advanced Aerospace Threat Identification Program korábbi igazgatója szerint az Azonosítatlan Légi Jelenségek (a katonaságnál ez az UFO-k elnevezése) komoly veszélyt jelentenek.

A Washington Postnak adott interjújában arra figyelmeztetett, hogy a jelenségek képesek a nukleáris képességek be- és kikapcsolására.

„Vannak olyan adataink is, amelyek arra utalnak, hogy más országokban ezek a dolgok beavatkoztak nukleáris technológiájukba, és valóban bekapcsolták őket."

A szakértők több mint egy hónapig spekuláltak a várható jelentés tartalmával, de arra figyelmeztettek, hogy a dokumentumnak lehetnek olyan aspektusai, amelyek biztonsági és elhárítási okokból továbbra is titokban maradnak.

forrás

rejtély ufo idegenek misztika
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL