Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

„Nyilvánvaló, hogy valami történik, amit nem tudunk kezelni.” – Ezek az UFO-észlelések lehetnek a bizonyítékok

Szerző:
Szabó Anna
Az Egyesült Államok kész napvilágra hozni az eddig titokban tartott jelentéseket. Némelyik esetet több szemtanú is látta. Egy biztos: nem tudnak magyarázatokkal szolgálni. Nem jelentenek ki semmit, de nem is cáfolnak.

Mindenki maga döntse el, szüksége van-e bizonyítékokra ahhoz, hogy higgyen az idegenek létezésében vagy sem.

A roswelli-incidens előtti eset

Idegen vadászok szerint az amerikai kormány eltitkolta, hogy két évvel a hírhedt Roswell-incidens előtt egy nagy ufó zuhant le egy viharban Új-Mexikóban. Szerintük az amerikai katonaság bizonyítékokat rejtett el arról, hogy egy UFO lezuhant Új-Mexikóban az 1945-ös vihar során. Paola Leopizzi Harris olasz nyomozó újságíró, valamint a híres francia tudós és Jacques Vallée, az UFO-nyomozó összefogtak az állítólagos 1945-ös baleset részleteinek feltárásában.

A két tudós, aki a NASA Mars első számítógépes térképén dolgozott, rekonstruálta három tanú segítségével az 1945-ös UFO-megfigyelést.

Azt állítják, hogy dokumentált bizonyítékuk van arra, hogy egy több tonna súlyú avokádó alakú repülőgépet szállítottak arról a területről, ahol 1945-ben lezuhant.

Leopizzi Harris és Dr. Vallée két tanúval, Jose-szal és Sabrinával beszéltek, akik elmondták, hogy nemcsak a tényleges lezuhanását figyelték meg, hanem az amerikai hadsereg erőfeszítéseit is annak felemelésére és elszállítására.

A tanúk mintegy 60 évig hallgattak a látottakról.
 

forrás

rejtély ufo idegenek misztika
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL