Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

„Nyilvánvaló, hogy valami történik, amit nem tudunk kezelni.” – Ezek az UFO-észlelések lehetnek a bizonyítékok

Szerző:
Szabó Anna
Az Egyesült Államok kész napvilágra hozni az eddig titokban tartott jelentéseket. Némelyik esetet több szemtanú is látta. Egy biztos: nem tudnak magyarázatokkal szolgálni. Nem jelentenek ki semmit, de nem is cáfolnak.

Mindenki maga döntse el, szüksége van-e bizonyítékokra ahhoz, hogy higgyen az idegenek létezésében vagy sem.

A lefordított 2008-as UFO-fájlok arról árulkodnak, hogy a brazil rendőrség „humanoid lényeket” látott

A 2008. november 19-i eseményeket részletesen bemutató dokumentum feltárja az eset katonai nyomozásának körét, ideértve a „humanoid alakok” megfigyelését is. Számos szemtanúi beszámoló támasztotta alá a bizonyítékokat, köztük katonatiszteké és civileké, akik valamennyien megmagyarázhatatlan jelenséget láttak az égen, Cláudio városa felett, Rio de Janeirótól 319 km-re (198 mérföldre).

Az egyik nő, Renata Veloso, egy olyan tárgyhoz riasztotta a rendőrséget, amely az égből „villámcsapásként” ereszkedett le közvetlenül egy futballmeccs előtt Brazília és Portugália között.

A tanú elmondta: „Az ablakhoz sétáltam, és megláttam egy hatalmas világító tárgyat (hatszöget), két másik kisebb gömb alakú kísérettel, amely a pályája alatt forog."
Hozzátette: „Az egyik kisebb tárgy ezüst, a másik piros, mint a vörös forró vas.”

A tanúk szerint, amikor az objektum a város központja közelében található Paróquia Nossa Senhora Aparecida templomhoz közeledett, az utcai lámpák tömbönként kialudtak.
A tiszt elmondta, hogy a legmeggyőzőbb élményre november 20-án került sor, mivel állításuk szerint észrevehető volt, hogy a fénylő, 3 méter magas lények a föld érintése nélkül „jártak”.

„Nem láttunk lábat vagy ujjat, de láttunk karokat, lábakat és ovális fejet.”
„A humanoidok nagyon fényesek voltak, nem láttunk szemet, és nem is jelentek meg a kamerán."

Hozzátette: "Waldir Araújo Silva őrnagy megpróbálta lefényképezni ezeket a" lényeket ", de nem tűntek fel, még az objektív zoomjával sem, csak a szentjánosbogarak látszottak."
A dokumentumot nemrég két brazil kutató, Edison Boaventura és Paulo Werner szerezte meg, és egy Rony Vernet nevű, azonosítatlan légi jelenségek (eredeti nyelven: UAP) kutató fordította le.

A lefordított jelentés ma már nyilvános a Twitteren, és körülbelül 10 válaszadó tiszt nyilatkozata, hogy alátámasztja, azonban a "humanoid" lényeket nem sikerült egyértelműen azonosítani.

forrás
 

rejtély ufo idegenek misztika
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL