Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Paranormális nyomozók szerint idegenek szerepelnek a Mona Lisa festményen – Bámulatos ez a 8 UFO-beszámoló

Szerző:
Szabó Anna
14 gyerek ugyanazt az ufót látta 1977-ben. 2015-ben pedig egy az égen lebegő erős fény hirtelen szétesett és hét különálló, pislákoló fényre szakadt, ami óriási pánikot keltett. Sokak szerint az ufók megfigyelnek bennünket, sőt, akár közöttünk is élhetnek. Csakugyan így lenne? Erre utalhat a Mona Lisa festmény is?

Sokaknál kiverte a biztosítékot ez a 8 ufókkal kapcsolatos beszámoló:

Különös háromszög az égen

Első ránézésre ez a videó úgy tűnik, mintha valaki megörökítette volna a lámpája fényét a hátsó kertjében. De közelebbről nézve, feltűnő hasonlóságot mutat azokkal a nagy fekete háromszög alakú objektumokkal, amelyek már jól ismertek az ufóhívők körében.

A felvételt a kaliforniai San Diegóban készítették.

Épp ilyen hasonló eset az 1990. március 30-án történt észlelés, mikor a fekete háromszög a belgiumi Eupen városa fölött lebegett néhány percig.

Napra pontosan három évvel 1993. március 30-án a szemtanúk egy hasonló járművet láttak kis sebességgel Cornwallból Shropshire-be tartani 41 mérföld per órás sebességgel.

Egy másik világhírű jelenés a "Phoenix-i fények", amikor 1997. március 13-án számos azonosítatlan tárgyat rögzítettek Arizona felett.

forrás

rejtély misztika ufo idegenek
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL