Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

„Pisivel átitatott nadrágban rohantam haza!” – 8 pokolian félelmetes UFO-beszámoló

Szerző:
Szabó Anna
Ezek olyan emberek beszámolói, akik egyébként nem hisznek az ufókban vagy éppenséggel nincs okuk ilyen történetet kitalálni. Az egyik ráadásul egy légiforgalmi irányítótól származik. Olyan hátborzongató és hitelesnek tűnő ez a 8 beszámoló, hogy nem esik az ember nehezére elhinni, csakugyan UFO-t láttak.

Mindenki döntse el maga, hogy tud-e hinni a következő 8 UFO-beszámolóban:

A homokozóban játszó gyerek fényes nappal a háznagyságú UFO-t láttak

"1997, Colorado Springs, CO. Nyolc éves voltam. A homokos röplabdapályáján játszottam a parkban, a házunktól nem messze. A homokba temettem a Happy Meal játékgyűjteményemet, majd kiástam őket és etz játszottam újra meg újra. Egyszer csak felnéztem, mert a körülöttem lévő világ elveszítette minden hangját.

Már nem volt környezeti zaj. Nem volt forgalmi zaj a forgalmas utcákból. Nem ugatott több kutya, nem volt több madárcsicsergés. Ránéztem a parkot szegélyező utcára, és akkor láttam meg.
Úgy nézett ki, mint egy lopakodó bombázó, amely oldalra fordult. Fényes-fekete színű, olyan magas, mint egy ház, és nyílhegy alakú. Lassan cirkált az utcán. Amint elhaladt két emeletes ház mögött, teljes erővel kaptam vissza a hallásomat.

A pisivel átitatott nadrágomban rohantam haza, de soha egy szót sem szóltam senkinek. "
 

rejtély misztika ufo idegenek
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL