Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

„Pörög. Ez őrület. Istenem, Istenem." – Totálisan kiakasztotta az embereket ez a 8 UFO-megfigyelés

Szerző:
Szabó Anna
Egy kanadai férfi egy piramis alakú, cikk-cakkban repülő ufót látott. Egy texasi bevásárlóközpont biztonsági őre fényes nappal örökített meg egy azonosítatlan repülő tárgyat. Csak egy biztos mind a 8 UFO-észlelésben: teljesen kiakasztotta a szemtanúkat.

Valósággal kiborultak a szemtanúk ennél a 8 UFO-megfigyelésnél:

Izzó gyémánt alakú UFO

Ez a csodálatos felvétel egy gyémánt alakú UFO-t mutat be, amelyet egy repülőgép belsejéből láttak, amint 43 000 láb magasságban repült Texas felett az Egyesült Államokban.
A videó felháborodást váltott ki az ufószakértők körében, akik hasonlóságot vontak a közte és egy 1980-ban történt hírhedt UFO-észlelés között.

Az 1980 decemberében történt Cash-Landrum incidens során két nő, Betty Cash és Vicky Landrum egy vacsoráról utaztak haza Vicky hétéves unokájával, Colbyval, amikor szemtanúi voltak egy hatalmas gyémánt alakú tárgynak az égen.

Ezt az új videót egy férfi rögzítette, akit csak Steve-ként azonosítottak, és az Egyesült Államokban egy vállalati repülőgép-flotta repülőgép-karbantartási igazgatójaként dolgozik.

A felvételt elküldte a SecureTeam10-nek, egy UFO-szakértőkből álló csoportnak, akik elemzik a felvételeket, és megosztják az interneten a megállapításaikat.

forrás

rejtély misztika ufo idegenek
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL