REJTÉLY-MISZTIKA

Ritka csillagászati esemény várható: Ezért idén karácsonykor véget érhet a világ

Az előrejelzések szerint a világvége néhány nappal karácsony előtt következhet be, méghozzá egy ritka csillagászati esemény miatt.

A maja naptár köré szervezett világvége-előrejelzések számos alkalommal hamisan jelezték előre a világ végét, kezdve a 2012-es verzióval. 2012. december 21-ét a mezoamerikai naptárban egy 5126 éves ciklus befejező dátumának tekintették. E gyesek szerint a dátum olyan katasztrófát jósolt meg, mint Föld és egy fekete találkozása, vagy összeütközünk a Nibiru nevű mitikus bolygóval.

Számos tudományterület tudósai gyorsan elvetették a kataklizmatikus események előrejelzéseit, amint azok felmerültek, de ez nem állította le a szenzációs elméletek gyártóit.
Ezért ismét előtérbe került a világ vége kérdés, egy ritka csillagászat együttesnek köszönhetően, ami 2020. december 21-én következik be. 

Ugyanis ekkor fog legközelebb együttállni a Jupiter és a Szaturnusz legközelebb a Földhöz. Állítólag ilyen együttállás nem volt a 16. század óta, és hasonló csillagászati jelenség legközelebb 500 év múlva várható. Egy látómezőben lehet majd látni a Jupitert, meg a 4 legnagyobb holdját, és a Szaturnusz 5 legfényesebb holdját, illetve gyűrűjét.

Ha minden igaz, a legutóbbi ilyen együttállás karácsony előtt épp akkor történt, amikor a csillag az égen elvezetette a három királyt a jászolhoz…
Egyesek szerint félreértelmezték és el is számolták a maja naptár időpontjait.

Ugyanakkor ez a dátum épp a téli napforduló kezdete és a híres világvége-előrejelző, Paul Begley lelkipásztor úgy véli, hogy mindez a Föld katasztrófájának receptje.
Korábban azt állította: "Ez lesz 1623 óta a legközelebbi, hogy a Föld ilyen közel lesz a Jupiterhez és a Szaturnuszhoz.”

A Twitteren egyre többen kezdenek hinni a lehetséges világ végében:

Egy felhasználó ezt írta: „2020. december 21. = 2012. december 21., a maja naptárban. A világnak egy hónap múlva vége lesz. ”

Egy másik hozzátette: "A téli napforduló, a Jupiter és a Szaturnusz érdekes dolgokat csinál december 21-én."

A harmadik egyenesen kijelentette: „2020. december 21-én a világ hivatalosan véget ér.”

A negyedik pedig ezt írta: "A világvége 2020. december 21-e.

Természetesen sem ez a mostani, nem a 2012-es jóslat nem volt bizonyítható és már akkor is megmondta a NASA, hogy nem ér véget a világ 2012-ben.

Maja tudósok azt is kijelentették, hogy nem léteznek olyan klasszikus beszámolók, amelyek előrejeleznék a közelgő végzetet.

Az az elképzelés, hogy a maják naptára 2012-ben véget ért, tévesen ábrázolta a maja történelmet és kultúrát.

Ehelyett az ősi civilizáció úgy vélte, hogy ez egy új korszak kezdetét jelenti. Remélhetőleg most is csak erről van szó!

forrás
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL