REJTÉLY-MISZTIKA

Szex az ősi Hawaiin: 9 arcpirító tény arról, hogy élték meg a szexualitást

Hawaii egy paradicsom, buja zöld tájakkal, gyönyörű strandokkal és közel tökéletes időjárással. Az ókori hawaii kultúra tükrözte a paradicsom eszméjét a szexuális szokásaikban is, amely nyitott és meglehetősen laza erkölcsű volt. Az ókori hawaii szexuális kultúra nagyon különbözött a behatoló nyugatiakétól, mint azt látni fogod!

Ami a nyugatiaknak már akkor idegen volt, az nekik teljesen természetes. Döbbenetes, mennyi mindenben különbözött az az ősi Hawaiin élők szexuális szokásai:

Nemi betegségeket kaptak a felfedezőktől

Cook kapitány, a híres brit felfedező 1778-ban először szállt Hawaii partjaira. Őket és tengerészeit a natív hawaiiak melegen fogadták, ám az őslakos vendégszeretetért cserébe az angolok betegséget adtak.

A férfiak tuberkulózist vittek be a szigetekre, amelyek a lakosság jelentős részét elpusztították. A dolgok súlyosbítása érdekében szexuális úton terjedő fertőzéseket is hoztak, például szifiliszt és gonorrhoeát. Míg a szifilisz gyakran végzetesnek bizonyult, a gonorrhoea termékenység súlyos csökkenéséhez vezetett, ami azt jelenti, hogy a következő néhány generáció nem tudta a népességet a korábbi szintre emelni.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL