REJTÉLY-MISZTIKA

Szex az ősi Hawaiin: 9 arcpirító tény arról, hogy élték meg a szexualitást

Hawaii egy paradicsom, buja zöld tájakkal, gyönyörű strandokkal és közel tökéletes időjárással. Az ókori hawaii kultúra tükrözte a paradicsom eszméjét a szexuális szokásaikban is, amely nyitott és meglehetősen laza erkölcsű volt. Az ókori hawaii szexuális kultúra nagyon különbözött a behatoló nyugatiakétól, mint azt látni fogod!

Ami a nyugatiaknak már akkor idegen volt, az nekik teljesen természetes. Döbbenetes, mennyi mindenben különbözött az az ősi Hawaiin élők szexuális szokásai:

Feleségcserés játék

Az ókori Hawaii-ban az átlagemberek gyakran játszottak egy úgynevezett "feleségcsere" nevű játékot, melynek neve "Ume". A játék eljátszásához egy csoport egy körben ült, és egy "madártollal díszített hosszú pálcával" rendelkező férfi egy nőt és egy férfit választott ki. Függetlenül attól, hogy házasok, vagy sem, a választott párnak távoznia kellett, hogy "élvezzék egymás társaságát".

A féltékenység nem jelentett problémát, hiszen mindenki látta, tudta kivel megy el és egy éjszaka után a párok, házastársak újraegyesülnek.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL