Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

„Valami kimondta a nevemet, és majdnem belepiszkítottam a nadrágomba.” - 9 ember személyes szellemtörténete

Szerző:
Szabó Anna
A szellemtörténetek sokféle formában fordulnak elő. Van, amelyik a regionális folklórból származik, és akad olyan, amely személyes tapasztalatokból. Jó páran olyan tapasztalatokat vagy víziókat idéznek fel, amelyeket csak valami kísérteties magyarázhat. Létezik rájuk észszerű magyarázat vagy sem: te is libabőrös leszel ettől a 9 szellemtörténettől.

Ha szellemtörténetekről van szó, vannak, akik logikus magyarázatot keresnek, míg mások egyszerűen igazolásnak veszik a létezésüket. A Reddit közösség tagjainak szellemtörténeteit olvashatod a következő percekben:

"Hallottam, ahogy anyám sikoltozik"

morally_inept felhasználótól:

„Valószínűleg hétéves voltam, és megosztottam a szobámat a két testvéremmel. Az éjszaka közepén felébredtem, és láttam, hogy a szobában egy kis fénysáv táncol. Féltem, ezért megpróbáltam felébreszteni a testvéreimet, de a felső emeletes ágyban voltam és túlságosan féltem mozogni. Aztán valami kimondta a nevemet, és majdnem belepiszkítottam a nadrágomba. Ez eltűnt, és néhány perccel később anyám sikoltozni kezdett, hogy van valami a szobájában. "

 

rejtély misztika szellem kísértet
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL