Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

„Valami kimondta a nevemet, és majdnem belepiszkítottam a nadrágomba.” - 9 ember személyes szellemtörténete

Szerző:
Szabó Anna
A szellemtörténetek sokféle formában fordulnak elő. Van, amelyik a regionális folklórból származik, és akad olyan, amely személyes tapasztalatokból. Jó páran olyan tapasztalatokat vagy víziókat idéznek fel, amelyeket csak valami kísérteties magyarázhat. Létezik rájuk észszerű magyarázat vagy sem: te is libabőrös leszel ettől a 9 szellemtörténettől.

Ha szellemtörténetekről van szó, vannak, akik logikus magyarázatot keresnek, míg mások egyszerűen igazolásnak veszik a létezésüket. A Reddit közösség tagjainak szellemtörténeteit olvashatod a következő percekben:

A kölni

undeuxtroiskid felhasználótól:

„A családom vett egy használt autót. Volt néhány véletlenszerű dolog, de semmi furcsa, amit az autó csomagtartójában találtunk. Az egyik dolog egy majdnem teli üveg kölni volt. Sosem viseltem kölnit, de anyám azt mondta, hogy valamilyen oknál fogva tartsam meg, és megtettem.

Ugrás előre a 10. évfolyam végéig. Volt egy pszichológiai órám, és három különféle könyv volt az osztályhoz, de főleg csak egyet használtunk, a többit vissza kellett vinnem. Tehát az ágyam tövében ültem, az iskolára készültem, amikor a szemem sarkából megláttam a kölni palack hegyét, majd visszaegyenesedtem. Azonnal odakaptam a fejem, hogy megnézzem. Felálltam, és láttam, hogy a kölni palack a többi pszichológiai könyvem tetején áll, amelyeket aznap vissza kellett volna vinnem. "
 

rejtély misztika szellem kísértet
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL