Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

„Valami kimondta a nevemet, és majdnem belepiszkítottam a nadrágomba.” - 9 ember személyes szellemtörténete

Szerző:
Szabó Anna
A szellemtörténetek sokféle formában fordulnak elő. Van, amelyik a regionális folklórból származik, és akad olyan, amely személyes tapasztalatokból. Jó páran olyan tapasztalatokat vagy víziókat idéznek fel, amelyeket csak valami kísérteties magyarázhat. Létezik rájuk észszerű magyarázat vagy sem: te is libabőrös leszel ettől a 9 szellemtörténettől.

Ha szellemtörténetekről van szó, vannak, akik logikus magyarázatot keresnek, míg mások egyszerűen igazolásnak veszik a létezésüket. A Reddit közösség tagjainak szellemtörténeteit olvashatod a következő percekben:

A fekete háromszögletű kalap

anutensil felhasználótól:

„Néhány évvel ezelőtt megriadtam egy szellemtől, aki az ágyam mellett állt, miközben egy napsütéses délutánon szundikáltam, amíg mások odalent voltak és grilleztek.
Sötét köpenyben volt, csuklyával, lehajtott fejjel, és úgy tűnt, mintha egy kis könyvet tartana maga előtt kezében. Azóta sokszor látták más látogatók is, de én soha többé. Anyám később beismerte, hogy a hálószobájában egy hasonló figura jelent meg a házban élése első hónapjában. Csak ő nem tartott semmit a kezében, de fekete háromszögletű kalapot viselt.
A kezei mindig előtte voltak, és úgy tűnik, hogy valamit fog. De kétszer is megjelent nőként, valami esküvői fátyollal a fején, és virágot fogott.”


forrás

rejtély misztika szellem kísértet
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL