Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

„Várj csak, amíg meghalok, és minden este visszatérek!” - 7 rémisztő szellemtörténet a halálsorról

Szerző:
Szabó Anna
Ha azt hiszed, a halál a vég, akkor bizony tévedsz. Legalábbis erre cáfol rá ez a 6 szellemtörténet is, amelyben gyilkosok, bűnőzök tértek vissza a halálból szellemként, hogy kísértsenek. Akár hiszel bennük, akár nem, meglehetősen hátborzongató ez a 7 szellem, akik a mai napig kísértenek a börtönökben.

Ez a 7 szellemtörténet meggyőzhet arról, hogy van  élet a halál után:

A sorozatgyilkos átka továbbra is visszhangzik a régi Ford megyei börtönben

Az 1870-es években épült az illinoisi Paxtonban, a régi Ford County börtön, ami ma turisztikai látványosság. Ezenkívül számos paranormális nyomozás zajlik Frederick Hollman sorozatgyilkos kísértete körül, akit állítólag láttak, hallottak és még le is fényképeztek ott.

Hollman német emigráns volt, aki 1883-ban érkezett az Egyesült Államokba. 1896 júniusában Hollman erőszakos indulata két államra kiterjedő gyilkosságban tört ki. Végül elkapták.
A Chicago Tribune-nak adott interjújában Hollman ezt mondta:

"Várj csak, amíg meg nem halok, és minden este visszatérek, és meglátogatom azokat az embereket, akik ide tettek, azokat a tanúkat és esküdteket. Kísértem őket a sírjukig."

1897 májusában felakasztották és röviddel utána kezdődtek az jelenések. Sötét alakokat vagy "árnyék embereket" láttak cellájában és környékén. Állítólag Hollman arcát lencsevégre kapták, amint a börtön cellájának ablakából kukucskálva.
 

rejtély szellem misztika szellemek
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL