Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

„Várj csak, amíg meghalok, és minden este visszatérek!” - 7 rémisztő szellemtörténet a halálsorról

Szerző:
Szabó Anna
Ha azt hiszed, a halál a vég, akkor bizony tévedsz. Legalábbis erre cáfol rá ez a 6 szellemtörténet is, amelyben gyilkosok, bűnőzök tértek vissza a halálból szellemként, hogy kísértsenek. Akár hiszel bennük, akár nem, meglehetősen hátborzongató ez a 7 szellem, akik a mai napig kísértenek a börtönökben.

Ez a 7 szellemtörténet meggyőzhet arról, hogy van  élet a halál után:

Amerika első női sorozatgyilkosa

Az Egyesült Államokban az első női sorozatgyilkos, Lavinia Fisher volt, aki férjével együtt elrabolta és meggyilkolta azokat az utazókat, akik megálltak a dél-karolinai Six Mile Ház mellett. Lavinia megmérgezte vendégeiket teával, majd eszméletlen testüket a vendégszobájában lévő csapóajtó segítségével a pincébe dobta; ahol John feldarabolta őket és megsemmisítette maradványaikat.

1820-ban végül bíróság elé állították őket, miután egyik áldozatuk, John Peoples elmenekült. Egyes jelentések szerint a Six Mile House kivizsgálásakor 20-30 testet találtak.

Lavinia a keserű végéig dacosan mondogatta a körülötte lévőknek: „Ha van egy olyan üzenete, amelyet el akar küldeni a pokolba, adja át nekem – elviszem." Majd felakasztották.

Laviniát és Johnt az Old Jail közli mezőn temették el. Nem sokkal a kivégzése után Lavinia lebegő arcát látták egykori cellája ablakánál. Az 1886-os földrengést követően szelleme teljes testű jelenésként kezdett megjelenni a börtön környékén.

 

rejtély szellem misztika szellemek
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL