Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

„Várj csak, amíg meghalok, és minden este visszatérek!” - 7 rémisztő szellemtörténet a halálsorról

Szerző:
Szabó Anna
Ha azt hiszed, a halál a vég, akkor bizony tévedsz. Legalábbis erre cáfol rá ez a 6 szellemtörténet is, amelyben gyilkosok, bűnőzök tértek vissza a halálból szellemként, hogy kísértsenek. Akár hiszel bennük, akár nem, meglehetősen hátborzongató ez a 7 szellem, akik a mai napig kísértenek a börtönökben.

Ez a 7 szellemtörténet meggyőzhet arról, hogy van  élet a halál után:

Őshonos temetkezési helyre épült börtön

A nyugat-virginiai állami büntetés-végrehajtási intézet a nyugat-virginiai Moundsville-ben egy hatalmas gótikus erőd, amely közel 120 évig, 1876-tól 1995-ig adott otthont az állam legerőszakosabb elkövetőinek. Végül bezárták, miután a virginiai legfelsőbb bíróság kimondta, hogy az ottani körülmények kegyetlenek. 1899 és 1959 között 94 férfit végeztek ki, és még közel ezer ember halt meg különféle módon a börtön élete során.

A börtön helye részben egy szent indián temetkezési domb tetejére épült. Így nem meglepő, hogy a nyugat-virginiai állami büntetés-végrehajtási intézet számtalan otthona lett. A börtön kísértetjárta hírneve az 1930-as évekig nyúlik vissza, amikor több börtönőr azt jelentette, hogy egy bentlakót láttak szabadon a börtön területén, de soha nem találnak fogvatartottat.
Az egykori börtönben ma történelembarátoknak és szellemvadászok számára szerveznek túrákat, akik folyamatos paranormális megfigyelésekről számolnak be. A börtön halálsorán gyakran lépéseket, zörgő láncokat és más furcsa zajokat hallanak, vagy érzik, ahogy jeges kezek megérintik, meglökik őket.

A börtön leggyakoribb és legfélelmetesebb látványa egy sötét alak, amelyet "árnyékembernek" hívnak. Akik látják vagy sikerül lefényképezniük, arról számolnak be, hogy rettegést éreznek, és az elektronika eszközök meghibásodását tapasztalják.

 

rejtély szellem misztika szellemek
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL