Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÉPSÉG

3 kiváló arcpakolás a ránctalan arcbőrért télen is

Szerző:
Szabó Anna
A hidegről köztudott, hogy rendkívüli módon kiszárítja a bőrt, a száraz bőr pedig feszül, érzékenyebbé és ráncosabbá válik a hideg hatására. Ezért is fontos ilyenkor a különleges ápolás. A rendszeres krémezés mellett érdemes, időről-időre készíteni otthon egy-egy finom pakolást is, amivel egy kicsit kényeztetheted magad a zord időben, emellett a bőröd is hálás lesz érte.

Mézes-tejszínes arcpakolás – az egyiptomi istennők nyomában


Ezt a pakolást pár perc alatt elkészítheted, mégis gyorsan az egyik kedvenceddé válhat. Az illata olyan, akár egy finom desszertnek, de nehogy lenyalogasd ám, ha csábít is, mert amellett, hogy mélyen hidratál, a szennyeződéseket is magába szívja.


A pakolás elkészítéséhez egy evőkanál mézet melegíts össze két evőkanál tejszínnel, és egy vaníliarúd belsejéből kikapart, körülbelül késhegynyi magocskával. Vigyázz, mert a méz könnyen felforrósodik, neked pedig csak kellemesen meleg krémre van szükséged! Mindig ellenőrizd a hőmérsékletet, mielőtt magadra kened a pakolást!


Lazíts 10 percet, ez alatt a méz magába szívja a bőrből a méreganyagokat, miközben a benne lévő vitaminok és ásványi anyagok hidratálják a bőrödet. A tejszín szintén értékes táplálékkal látja el az arcodat, a vanília pedig, amellett, hogy illatával azonnal ellazít, segít megkötni a szabad gyököket, és értékes bőrszépítő B-vitamint tartalmaz.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL