SZÉPSÉG

8 népszerű szépségápolási termék, ami valójában teljesen haszontalan – Rengeteg pénzt költesz rá!

Minden nap használsz arckrémet, arcradírt vagy tonikot? Ha igen, biztos vagy benne, hogy a bőrödnek minderre szüksége van? Most összegyűjtöttünk néhány szépségápolási cikket, amik teljesen feleslegesek, vagy könnyedén helyettesíthetők valami mással.

Évente több százezer forintot pazarolunk arra, hogy olyan termékeket vegyünk, amik összehúzzák a pórusokat, megszínezik az orcát vagy halványítják a szem körüli ráncokat. Sokszor fogalmunk sincs róla, hogy azért dobunk ki ennyi pénzt, mert vonzza a tekintetünket a sok cuki csomagolás és a jól kitervelt reklám. Íme, 8 olyan szépségápolási cikk, amire valójában nincs szükséged:

Arcmaszkok

Az arcmaszk tipikus példája azoknak a termékeknek, amiket jó érzés használni, valójában azonban semmi hasznuk. Ha ugyanis heti szinten használnod kell, valami nincs rendben a napi rutinoddal. Ha az arcbőröd egészségesebbnek tűnik egy maszk után, annak az oka, hogy a savak eltávolították az elhajt hámsejteket, így a nedvesség könnyedén eljut a bőr mélyebb rétegeibe. Ilyenkor cseréld le az arckrémedet. Ha pedig zsíros a bőröd, és egy agyagos maszk után tapasztalsz javulást, szerezz be szalicilsavas termékeket, amiket naponta használhatsz.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL