Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÉPSÉG

A haj szépsége a hajmosásnál kezdődik

Szerző:
Szabó Anna
Mindegy, hogy hosszú hajad van, vagy rövid, festett, vagy a saját természetes árnyalatoddal büszkélkedsz... Ha azt szeretnéd, hogy a hajad egészséges, ragyogó ugyanakkor könnyen kezelhető legyen, foglalkoznod kell vele. Kezdd mindjárt a hajmosással!

Ha nem is úgy tűnik, a haj szépségét leginkább a legegyszerűbb dolgok befolyásolják – például a hajmosás. Ez egy olyan banális lépés, hogy a nők többsége lebecsüli. Az eredménye így természetesen nem is ér sokat és nem javít rajta a legjobb vágás, vagy fényes ragyogású lakk sem. A hajmosás valami hasonló, mint az arcbőr ápolásánál a tisztítás és sminkeltávolítás.

Röviden, mosás nélkül a további kényeztetés és szépítés hatástalan és gyakran felesleges.
Arról, hogy hogyan lehet egy olyan alapvető dolgot, mint a hajmosás, jobban végezni, Tisch Adéllal, a NIVEA hajápolási szakértőjével beszélgettünk. Kezdj velünk együtt a megszokott rituáléd felülvizsgálatába, és hagyd, hogy meglepjen az eredmény – ettől a pillanattól kezdve biztosan elégedett leszel a hajaddal!

A helyes hajmosás tízparancsolata:

{KEPGALERIA}

7. Vigyázat – törékeny!

Gondolj arra, hogy a vizes haj sérülékeny! Soha ne dörzsöld törölközővel, mert az megsérti a felszíni struktúráját. Göngyöld be a törölközőből kialakított turbánba és hagyd, hogy a törölköző kiszívja a vizet a hajadból. Erre elegendő annyi idő, amíg előkészíted a hajszárítót és a kefét. Ezután fésüld ki a hajad, és szárítsd meg, vagy hagyd magától, természetesen megszáradni. Soha ne menj aludni nedves hajjal és a nedves hajad ne fogd össze hajgumival, különben megtörnek a hajszálaid!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL