Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÉPSÉG

A haj szépsége a hajmosásnál kezdődik

Szerző:
Szabó Anna
Mindegy, hogy hosszú hajad van, vagy rövid, festett, vagy a saját természetes árnyalatoddal büszkélkedsz... Ha azt szeretnéd, hogy a hajad egészséges, ragyogó ugyanakkor könnyen kezelhető legyen, foglalkoznod kell vele. Kezdd mindjárt a hajmosással!

Ha nem is úgy tűnik, a haj szépségét leginkább a legegyszerűbb dolgok befolyásolják – például a hajmosás. Ez egy olyan banális lépés, hogy a nők többsége lebecsüli. Az eredménye így természetesen nem is ér sokat és nem javít rajta a legjobb vágás, vagy fényes ragyogású lakk sem. A hajmosás valami hasonló, mint az arcbőr ápolásánál a tisztítás és sminkeltávolítás.

Röviden, mosás nélkül a további kényeztetés és szépítés hatástalan és gyakran felesleges.
Arról, hogy hogyan lehet egy olyan alapvető dolgot, mint a hajmosás, jobban végezni, Tisch Adéllal, a NIVEA hajápolási szakértőjével beszélgettünk. Kezdj velünk együtt a megszokott rituáléd felülvizsgálatába, és hagyd, hogy meglepjen az eredmény – ettől a pillanattól kezdve biztosan elégedett leszel a hajaddal!

A helyes hajmosás tízparancsolata:

{KEPGALERIA}

A NIVEA Repair & Targeted Care ápoló sampon és kondicionáló a száraz és károsodott hajat pontosan ott állítja helyre, ahol szükség van rá. Ha a haj felülete sérült, a belső kortex védtelenné válik, és a hajvégek felhasadnak. A Kera Detect intelligens technológia tökéletesen felismeri az ilyen sérülékeny helyeket, célzottan rájuk fókuszál és segít kijavítani a rostot. A haj így visszanyeri ragyogását és rugalmasságát, regenerálódik, selymes és sima lesz a gyökértől egészen a hajvégekig. Az új hajápoló család táplálja, erősíti, mégsem terheli a hajat és tökéletesen védi a sérülések ellen. 

NIVEA Repair & Targeted
Care sampon
250 ml / 799 Ft

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL