SZÉPSÉG

Íme, egy teljes útmutató, a legmegfelelőbb hajszín kiválasztásához, a bőrszínednek megfelelően

Jó esetben az aktuális trendeken kívül más szempontot is figyelembe veszünk azzal kapcsolatban, hogy mi áll jól nekünk. A természetes tónusunkból fakadóan vannak olyan színek, amikkel jobban passzolunk, mint másokkal. Íme, néhány tipp, hogy kiválaszthasd, milyen hajszín az ideális számodra a bőrtónusodnak megfelelően.

A teljes útmutató: 

Első lépés: hideg vagy meleg alaptónus

A téma szakértői általában két alapkategóriát állítanak fel: a hideg és a meleg tónust. Ez az osztályozás alkalmazható ruházat, smink és hajszín kiválasztásánál egyaránt. Ha nem tudod eldönteni, te melyik csoportba tartozol, íme néhány gyorsteszt:

- Melyik szín illik hozzád a legjobban

Válassz ki egy rózsaszín és egy sárga ruhadarabot, majd egy jól megvilágított helyen tartsd őket a nyakad alá. Ha a rózsaszín passzol hozzád jobban, akkor hideg, ha a sárga, akkor meleg tónusú bőrrel rendelkezel.

- Melyik kiegészítő illik hozzád jobban

Ugyanaz a szituáció, mint a ruháknál. Próbáld fel mindkettőt, és nézd meg, melyik illik jobban az arcodhoz. Ha az arany, akkor meleg, ha az ezüst, akkor hideg bőrtónusú vagy.

- Az ereid színe

Nézd meg a csuklódon lévő ereket, és állapítsd meg, hogy leginkább milyen színűnek tűnnek. Ha lilák vagy kékek, akkor hideg, ha inkább zöldek, akkor meleg tónusú a bőröd.
Érdemes továbbá azt is megemlíteni, hogy létezik természetes tónus is, ami a két előző keveréke.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL